Laadunvalvonta

Laadunvalvonta
Valittaessa valmistajan vieressä että hinta sinun täytyy harkita toisen tärkeintä on kone-laatu. Yksi hyvä laatu kone ansaitsee hyvä sijoitus.
KUUSI syytä miksi KAIDE koneita on enemmän parempi:
1) vahvaa t & k team kehittynyttä tekniikkaa ja paljon kokemusta käytännön Nopea putki päällä ja monikerroksinen komposiitti putki päällä, tekniikka tukea avopuoliso Kiinan korkeimman Beijing kemian tekniikan yliopisto.

2) kaikki mekaaniset osat suunnitellaan ja valmistetaan itse käsitelty korkea tarkka CNC koneen ja työntekijät, jotka toimivat tällä koneella, on pyydetty vähintään 3 vuotta asiaa toimintakykyä, varmistaa kunkin osan on tiukasti valvottua ja hallinnassa.

3) kaikki ruostumattomasta teräksestä ostetaan Kiinan kuuluisa Steel-konsernia. Outer-sourcing-osat, kuten sähköiset osat ovat kaikki käytetyt kansainvälinen brändi, kuten SIEMENS, ABB, INOEX, SCHNEIDER jne.

4) tiukka viiva testaus tehdään ennen koneen toimitusta varmistaakseen, koneesi voi toimia täydellisesti hinta.

5) merentakaisten asennus ja koulutuspalvelun poistaa huolet ei kokemus.

6) parempi myynnin jälkeen tukea teitä tekninen opas ja myös varaosia. Kaikki tekniset piirustukset tallennetaan arkistoidut asiakirjat takaa niiden jäljitettävyyden takaamiseksi nopean vasteen ja toteuttamiskelpoinen ratkaisu kunkin asiakkaan asioissa tapahtuu jatkokäsittelyä.