High Speed ​​PE-RT -putkistotuotanto
High Speed ​​PE-RT -putkistotuotanto
Tuotetiedot

High Speed ​​PE-RT -putkistotuotanto


Suuri nopeus PE-RT -putkilinja hyväksyy erityisesti suunnitellut korkean tehokkuuden viisiosainen ruuvi ja tynnyri, jotka ovat yrityksemme itsenäinen muotoilu ja täysin itsenäiset immateriaalioikeudet.
● Gravimeterijärjestelmä


Tässä PE-RT -putkilinjassa käytetään erittäin tarkkaa Gravimeter-ohjausjärjestelmää.

◎ Sitä käytetään putken painon mittaamiseen ja laskemiseen ja tarkkaan määrittämiseen metriä kohden ja sen suulakepuristustehon avulla putken painon pysyvyyteen.

◎ Tämän järjestelmän käyttö voi lyhentää käynnistysaikaa, parantaa tuotetun putkiston laatua ja säästää raaka-ainetta.


● Die pää

◎ Tämän PE-RT-putkenvalmistuskoneen erityisesti suunniteltu spiraalipainesäiliöiden pään pää pystyy tehokkaasti voittamaan suulakepuristuspaineen hetkellisen vaihtelun,

◎ Nopeasti ja jatkuvasti puristettaessa materiaalien suulakepuristusta.


● Automaattinen käämi

Tämän PERT-putkikoneiston automaattinen kaksinkertainen työasentoinen putkikelaaja voi toteuttaa automaattisen rullan vaihdon asetetun pituuden, automaattisen leikkaamisen ja käämityksen mukaan.

◎ Servo-ohjatun, erittäin tarkan kulkuvälineen ja jännitteensäätimen käyttö.

◎ SIEMENS PLC itsenäinen ohjaus.


● Siemens PLC -ohjausjärjestelmä  

◎ PERT-putken tuotantolinja hyväksyy alkuperäisen uuden sukupolven PLC-ohjausjärjestelmän.

◎ Monipisteisen suljetun silmukan ohjausjärjestelmän hyväksyminen, joka varmistaa nopean tahdistuksen ja luotettavan käytön.


● Muut toiminnot

◎ Lisättiin joitain apukoneita, PERT-putken tuotantolinja voi tuottaa kolmikerroksista tai viisikerroksista EVOH / PERT-putkea.Kaide Machinery on yksi tunnetuista nopeiden PE-rt putkien tuotantolinja valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti arvoinen yksi. Tervetuloa tukkumyyjän nopeaan PE-rt putki tuotantolinja kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.
Tutkimus