Kiina polyuretaani vaahtoava eristysputki myyntiin
Kiina polyuretaani vaahtoava eristysputki myyntiin
Tuotetiedot

Polyuretaani vaahtoava eristysputki tuotantolinja


Tämä polyuretaani-lämmönsäätöputkituotanto tekee yhden vaiheen prosessitekniikan, jota KAIDE tutkimus- ja tuotekehitysryhmä tutki, ovat ratkaisseet lukuisia vaikeuksia. Tämä linja on pääasiassa PE: n lämmönsiirtoputken tuotantoa, jota käytetään laajasti öljyn, kemikaalien, keskitettyjen lämmitysjärjestelmien, kunnallistekniikan jne. Aloilla.

  ekstruuderin

Tämä polyuretaanivaahto putkikone soveltuu erityisen suunniteltuun ruuviin ja tynnyriin, joka on erittäin tehokas ja takaa vakaan ja suuren linjan nopeuden. Kiinteä polyuretaanikerros suihkutetaan välittömästi sisäputken ja ulkovaippaisen HDPE-kerroksen väliseen kammioon, vaahdottamalla konetta käyttämällä polyuretaanivaahtomuovin nestettä, jota kutsutaan putkeksi vaahdotustekniikaksi .

  Die Head

Vaahtoputkenvalmistuskoneessa käytetään erityisesti suunniteltua komposiittipäiden päätä, joka takaa nopean suulakepuristuksen ja valmistetun putkiston laadun.


  PLC-järjestelmä

  Polyuretaani-vaahtopäällystysputken tuotantolinja käyttää uuden sukupolven Siemens PLC -ohjausjärjestelmää.

Monipisteisen suljetun silmukan ohjausjärjestelmän hyväksyminen, joka varmistaa nopean tahdistuksen ja luotettavan käytön.

Se voi toteuttaa kauko-ohjaustoiminnon ulkomaalaiselle asiakkaalle.


  Polyuretaaniputken edut

  Putken pitkä käyttöikä, johtuen polyuretaanimateriaalien ominaisuuksista, vähentää suurelta osin kuumavesiputkiston vaihtamisen korjaus- ja huoltokustannuksia.

Tiukan polyuretaanin tiheys on 60kg / m³ -80kg / m³ , täytä täysin sisäisen muoviputken ja ulomman HDPE-suojakerroksen välinen rako, jolla on riittävä sidoslujuus, jotta nämä kolme kerrosta saadaan: Inner Plastics -putki, polyuretaanivaahtoinen kerros , Ulkoinen suoja HDPE-kerros integraalinen, sen ominaisuus on paljon parempi kuin normaali PO-putki.

  Erinomainen lämmönkestävyys, sen lämpöhäviö on vain 5% normaalista muoviputkesta, mikä säästää suurta energiaa sovelluksen aikana.

Usein käytettävä putken määrittely

määrittely

ID / OD (mm)

Sisäputki (mm)

Ulkopinta HDPE-putki (mm)

polyuretaani

Paksuus mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)


Kaide Machinery on yksi tunnetuista kina polyuretaani vaahtoava eristys putki kone myynti valmistajat Kiinassa, ja olet varmasti arvoinen yksi. Tervetuloa tukkumyyjän polyuretaani vaahtoava eristys putki kone myytävänä kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.
Tutkimus