Polyuretaani vaahtoava eristysputkipuristuslinja
Polyuretaani vaahtoava eristysputkipuristuslinja
Tuotetiedot

Tämä polyuretaani-lämmönsäätöputkituotanto tekee yhden vaiheen prosessitekniikan, jota KAIDE tutkimus- ja tuotekehitysryhmä tutki, ovat ratkaisseet lukuisia vaikeuksia. Tämä linja on pääasiassa PE: n lämmönsiirtoputken tuotantoa, jota käytetään laajasti öljyn, kemikaalien, keskitettyjen lämmitysjärjestelmien, kunnallistekniikan jne. Aloilla.

聚氨酯 发泡 生产 线 3.jpg

● Ekstruuderi

Tämä polyuretaanivaahto putkikone soveltuu erityisen suunniteltuun ruuviin ja tynnyriin, joka on erittäin tehokas ja takaa vakaan ja suuren linjan nopeuden. Kiinteä polyuretaanikerros suihkutetaan välittömästi sisäputken ja ulkovaippaisen HDPE-kerroksen väliseen kammioon, vaahdottamalla konetta käyttämällä polyuretaanivaahtomuovin nestettä, jota kutsutaan putkeksi vaahdotustekniikaksi.


● Die Head

Vaahtoputkenvalmistuskoneessa käytetään erityisesti suunniteltua komposiittipäiden päätä, joka takaa nopean suulakepuristuksen ja valmistetun putkiston laadun.


● PLC-järjestelmä

Polyuretaani-vaahtopäällystysputken tuotantolinja käyttää uuden sukupolven Siemens PLC -ohjausjärjestelmää.

Monipisteisen suljetun silmukan ohjausjärjestelmän hyväksyminen, joka varmistaa nopean tahdistuksen ja luotettavan käytön.

Se voi toteuttaa kauko-ohjaustoiminnon ulkomaalaiselle asiakkaalle.

聚氨酯 发泡 3.jpg


● Polyuretaaniputken edut

Putken pitkä käyttöikä, johtuen polyuretaani-materiaalien ominaisuuksista, vähentää suurelta osin kuumavesiputkilinjan vaihtamisen korjaus- ja huoltokustannuksia.

Kiinteän polyuretaanin tiheys on 60kg / m³ - 80kg / m³, täytä täysin sisäisen muoviputken ja ulomman HDPE-suojakerroksen välinen rako, jolla on riittävä sidoslujuus, jotta nämä kolme kerrosta saadaan: Inner Plastics -putki, polyuretaanivaahto, suojaa HDPE-kerros integraalinen, sen ominaisuus on paljon parempi kuin normaali PO-putki.

Erinomainen lämmönkestävyys, sen lämpöhäviö on vain 5% normaalista muoviputkesta, mikä säästää suurta energiaa sovelluksen aikana.

Usein käytettävä putkispesifikaatio n

määrittely

ID / OD (mm)

Sisäputki

(mm)

Ulkopinta HDPE-putki (mm)

Polyuretaanipaksuus mm)

50 * 75

50 (mm)

75 (mm)

12,5 (mm)

50 * 90

50 (mm)

90 (mm)

20 (mm)

63 * 90

63 (mm)

90 (mm)

13,5 (mm)

63 * 110

63 (mm)

110 (mm)

23,5 (mm)

75 * 110

75 (mm)

110 (mm)

17,5 (mm)

90 * 160

90 (mm)

160 (mm)

35 (mm)

110 * 160

110 (mm)

160 (mm)

25 (mm)

160 * 200

160 (mm)

200 (mm)

20 (mm)

 


ota yhteyttä KAIDE.jpgKaide Machinery on yksi tunnetuista polyuretaanivaahtoisista eristysputkipuristuslinjojen valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukku polyuretaani vaahtoava eristys putki ekstruusio linja kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.
Tutkimus