PE Foam Eristyskomposiittiputki
PE Foam Eristyskomposiittiputki
Tuotetiedot

PE-vaahtoeristetty komposiittiputken tuotantolinja

 

Tämä PE Foam Insulation Pipe Production -linja on KAIDEn kehittämä uusi sukupolvi, joka perustuu 20 vuoden kokemukseen ja teknologian kertymiseen, mikä edustaa Kiinan johtavaa teknologiaa. Yhden vaiheen prosessi, jossa yhdistyvät ydinputki, suulakepuristuskerros ja ihokerroksen suojaputki yhdellä koneella, ratkaise kokonaan perinteisen heikon tehokkuuden käsin käsin asettamalla se.


PE 保温 管 2.jpg

  ekstruuderin

Tämä yksiportainen PE-vaahtoputkityyppinen kone soveltuu erittäin tehokkaaseen patentoituun PO-sarjan ruuvikierteeseen ja tynnyriin, vaahtomuovia injektoidaan painepesun korkeapainemittaripumpulla ja fysikaalisella vaahdotuksella, joka on varustettu lineaarisella, ilmajäähdytteisellä tuulettimella.


  Die Head

Tässä PE Foam Insulation Pipe Production Machine -laitteessa on kaksi kerrosta koekstruusiosuojapäätä, joka voidaan suunnitella erilaisten sisärenkaiden, kuten PEX-b / PE-RT / PAP / PPR jne., Mukaan.

Pinnoitettu PE-eristys ja ihokerroksen putki valmistetaan yhdellä askeleella.

Vaahtokerroksen seinämän paksuus voi olla säädettävissä verkossa eri vaatimusten mukaan.


  PLC-järjestelmä

PE-vaahtopäällystysputken valmistuslinja noudattaa alkuperäistä uuden sukupolven Siemens PLC -ohjausjärjestelmää.

Monipisteisen suljetun silmukan ohjausjärjestelmän hyväksyminen, joka varmistaa nopean tahdistuksen ja luotettavan käytön.

Se voi toteuttaa kauko-ohjaustoiminnon ulkomaalaiselle asiakkaalle.

Insulated PEX PE Foam 3.jpg 

      PE-eristysvaahtoputken edut

◎ Kiertoputki hyväksyy PEX, PPR, PERT, tyhjiömuovauksen, pienellä sisäisellä jännityksellä, korkean lämpötilan kestävyydellä, joka sopii kylmään / vesikuljetukseen.

PE Foam Eristyskerros vie polyeteeniin perustuvaa inerttiä materiaalia, joka on erittäin kestävä kemikaaleille, kierrätettävä, joustava, alhainen paino, helppo liukua ja asentaa. Matala lämmönjohtavuus. Ydinputken ja vaahdotuskerroksen välillä on kuorikerros, ei löysä, ei vesisuihkua, erinomaista lämmönkestävyyttä, jäätymistä ja kosteutta.

Ulkopuolinen suojakerros vie usein käyttämät viestintäkaapelimateriaalit. Suojauskykyiset anti-aging, anti-UV, pitkäikäisyys.

 

  Putken käyttö

Sisä- / ulkotilavettä, kuumavesiputkea, puhdistusputkisto.

Aurinko veden lämmitysjärjestelmä, Keski-ilmastointilaite putkistojärjestelmä, Maasulku lämmitysjärjestelmä.

◎ Ilmapolttoaineen kuumapumppujärjestelmä sairaalaan, kouluun, hotelliin, asuntoon jne.
ota yhteyttä KAIDE.jpg 


Kaide Machinery on yksi tunnetuimmista PE Foam Insulation Composite Pipe Machine -valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukku PE Foam Eristys Composite Pipe Machine kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.
Tutkimus