PEXA EVOH Pipe Machine
PEXA EVOH Pipe Machine
Tuotetiedot

Kaide on yksi tunnettu pexa evoh putki päällä valmistajien Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukku pexa evoh putki linjat, 3 kerrosta pexa putki päällä, pexa evoh putken muoviteollisuuskoneet, pexa evoh putkien suulle asennettavat, pexa evoh metrolinjalle kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.

Pex-a komposiitti EVOH putken keitin pääasiassa tuottamaan 3 kerrosta Pex-/EVOH putki, tämä PEXa/EVOH komposiitti putki on tuotettu kaksi erillistä vaihetta: ensin on yksi kerros PEXa putki tuottaa raaka puristimen; Toinen on, että ulompi EVOH hapen este pinnoite ja liima kerros tuottama yhteistyötä puristamiseen kuolee pään kaksi muoviteollisuuskoneet.


Line malli

Ruuvin halkaisija

L/D

Tuotantomme laajuus

Ajonopeus

SJ-30/25 x2

30mm

25:1

Ф16 - 32mm

10m/min


● Line ominaisuudet


◎Advanced yhteistyötä puristamiseen tekniikka kaksi muoviteollisuuskoneet ja yhteistyötä puristamiseen kuolee pään muottiin, joka tekee komposiitti putken sidos tiukasti tarkkaa kokoa.

◎The ruuvi ja tynnyri ovat erityinen EVOH hartsi ominaisuuden mukaan. Se sopii vakaa puristamiseen korkea sulaa paine hapen este hartsia.

◎Siemens PLC ohjaus järjestelmän witn sync control-toiminto, helppo hallita että kaksi veto konetta ja kaksi muoviteollisuuskoneet.

◎Anti-UV tyyppi putket voidaan tuottaa kanssa samoilla linjoilla.

● Valmistettu putki

Edut EVOH hapen este komposiitti putki:

◎Excellent läpäisevyys ja tuoksu säilyttäminen, hyvä anti ultravioletti ray ja muut säteilyt, jotka suuresti laajentaa putken elinikää ja tehokkaasti välttää jalostukseen bakteerit sisäinen putkien.

◎This sellainen putki on markkinanäkymät ja laaja sovellus nykyiset ja tulevat ajoissa.

● tuotantolinja sarja

EVOH komposiitti putken kone voi tuottaa yksikerroksinen putki, ja kolmen kerroksen tai viiden kerroksen, kuten:

◎ PB/EVOH putki-tuotantolinjan

◎ Monikerroksiset /EVOH pipe-tuotantolinjan

◎ PE-Xa/EVOH putki-tuotantolinjan

◎ PE-Xb/EVOHpipe tuotanto,

◎ PP-R/EVOH putki-tuotantolinjan

◎ PA/EVOH putkeen.

Tutkimus