Pintamateriaalin kastelujärjestelmä (SDI)
Pintamateriaalin kastelujärjestelmä (SDI)
Tuotetiedot

Pintamateriaalin kastelu (SDI) putkenvalmistuskone on tuottaa pintakäsitettävää tiputusputkea, jossa on PC-tasainen tippa.

Pintakäsitettävään kasteluun liittyy monia etuja, mukaan lukien kastelujärjestelmän korkein veden käyttötehokkuus.

1) Tutkimukset osoittavat, että pinnankorkeuden tippuvesiputkella kasvatetut kasvit voisivat vähentää vettä jopa 40 prosenttiin samalla, kun tuotokset ja laatu lisääntyvät muihin kastelumenetelmiin verrattuna.

2) SDI sopii myös helposti pienempiin, epäsäännöllisiin kokoisiin kenttiin, jotka ovat vaikeita tai mahdottomia irrottaa muilla menetelmillä.


Pintaveden tippuvesiputkikoneen ominaisuudet


1) Tiivistetty lajittelu, kuljettaminen, upotuslaite

Nopea, vakaa ja oikea, automaattisella väärin sijoitetulla viemäröintivälineellä, jotta huuhtelulaitteisto olisi 100% pätevä. Siinä on myös tippumisen puute tai tyhjä hälytysjärjestelmä.


2) Tehokas suulakepuristin, erikoisruuvi ja tynnyrin muotoilu vakaan, suuren tuoton ekstruusion varmistamiseksi.


3) Erittäin tarkka mekaaninen tippauksen tunnistus- ja lävistyslaite PC Flat Dripperille, varmista, että läpivienti on tarkka putkipaksuuden ollessa noin 1 mm.


4) Nopea putken käämityslaite ottaen huomioon putken paksuus ja suurnopeusjunan kulku.


5) Siemens PLC -ohjausjärjestelmä tosiasiallisesti toteuttaa synkronisen ohjauksen koko pinnankorkeudensävytysputkenkäsittelykoneesta, helppo ja kätevä käyttää.


Viemäröidyn tippuvesiputken näyte

Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä meihin.
                                   

图片关键词

            


Kaide Machinery on yksi tunnetuista pinnoitettujen kastelujärjestelmien valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti yksi niistä. Tervetuloa tukemaan pintalattian tippua (sdi) putkenvalmistuskoneen kilpailukykyiseen hintaan tehdastamme.
Tutkimus