Pyöreän tippukourutusputkikone
Pyöreän tippukourutusputkikone
Tuotetiedot

Kaide Machinery on yksi tunnetuista kiertovesipesikoneiden valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukku pyöreä tippua kastelu laitteet, sylinterin tippua kastelu putki linjat, tippa kastelu putki ekstruudereita, tippua kastelu putki kasveja, tippua kastelu letku koneiden kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.

Pyöreän tippumisen kastelulaite on kehitetty KAIDE -yhtiön itsenäisesti ja sen korkein nopeus ja vakaa suorituskyky. Vientiin useisiin maihin ja alueisiin: Egypti, Iran, Saudi-Arabia, Morrocco, Kypros, Meksiko, Ukraina, Venäjä, Korea, jne...


Line-malli

Ruuvin halkaisija

L / D

Tuotannon laajuus

Tuotannon nopeus

Nimellinen teho

SJ-80

Ф80mm

33: 1

Ф8-20mm

60m / min

91kW

SJ-45

Ф45mm

30: 1

Ф8-20mm

20m / min

37kW


● Dripper-lajittelu- ja kuljetinjärjestelmä

Tämä tippuvesiputkijohto hyväksyi keskipakoisen seulontalaitteen hinauspäästöjen seulonnalle ja sekvenssille. Alhaisilla eduilla:

◎ Tarkka seulonta

◎ Dripperin tunnistusnopeus 400 kpl / min

Jotka takaavat tarkan vedenpoiston tarjonta nopean tuotannon aikana.


Leimausjärjestelmä

◎ Pyöreä tippuvesiputkijärjestelmä hyväksyi mekaanisen lävistysmoodin, joka seuraa automaattisesti putken tuotantonopeutta ja takaa lävistyspaikan tarkkuuden.

◎ 2 tai 4 tai 6 reikää

◎ Nopeus: 400 kpl / min


● Synkroninen säätö

Synkroninen säätö on toteutettu juoksutuksen syöttöstä, seulonnasta ja sekvenssistä, joka kuljettaa ja upottaa, irrottaa, lävistää ja kiertyä, mikä takaa nopean tuotannon tarkan ohjauksen ja vakaan käytön.

Tutkimus