Litteä tippukourutusputkukone
Litteä tippukourutusputkukone
Tuotetiedot

Kaide Machinery on yksi tunnetuimmista tasainen tippuveden putkikoneiden valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa kyselyyn tippua kastelu nauha linjat, tippua kastelu nauha laitteet, tasainen tippua kastelu letku kone, tasainen tippua kastelu putki kasveja, tasainen viemäröinti kastelu letkut linjat kilpailukykyiseen hintaan KAIDE.

Tämä tasainen tippua kastelu nauha tuotantolinja on edelleen kehitetty ja valmistettu, optimoimalla kaikki teknologia tuhansien nopeiden ja komposiitti putki tuotantolinja, imevät huipputeknologian maailmanluokan tason laitteita. Se on johtava nopein, täysin automatisoiva ja erinomainen vakaus.


Malli

ekstruuderin

tuotanto
nopeus

Tunnistimen tunnistus
nopeus

Nauhan paksuus
alue

lävistys
Nopeus

nimellinen
teho

KDDG-Ⅱ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.6mm

≤900pcs / min

120KW

KDDG-Ⅲ

SJ-60/36

180m / min

1000-1200pcs / min

0.15-0.9mm

≤900pcs / min

125KW

KDDG-Ⅳ

SJ-60/36

180m / min

1000-1300pcs / min

0.15-1.2mm

≤900pcs / min

145kW

Ohjausjärjestelmä


◎ Kyseiseen Flat tippua kastelulaitteeseen sovellettiin kehittynyttä Siemens PCC-valvontajärjestelmää. KAIDA on ainoa valmistaja Kiinassa, joka oli onnistuneesti ottanut käyttöön tällaisen valvontajärjestelmän.

◎ Tämän järjestelmän älykkäät toiminnot, kuten koko linjan synkronointi, ilman poikkeamia. Yksi kosketusnopeus, joka lisää tai pienentää ohjausta, korkean lämpötilan säätö jne., Voi varmistaa linjan luotettavan ja kätevän toiminnan.


● Gravimeter system

◎ Tässä tasainen tippua kasteluletkuviivaa käytetään erittäin tarkka putkien paino metriä kohden. Tällainen laite syöttää materiaalia tarkasti mittarin painon ja viivanopeuden muutoksen mukaan; Jotta saataisiin tarkka tuotetun putken gramman painonhallinta. Tämä voi lyhentää käynnistysaikaa ja säästää raaka-aineita.

● Dripper-lajittelujärjestelmä

◎ Käytössä on kehittyneimpiä havaintotekniikoita, kuten nanomittakaavan lasertunnistuslaite ja viemäröinnin vastakkaisen suunnanvaimennuslaite, joka varmistaa, että tuotantohävittäjät ovat 100-prosenttisesti päteviä.

◎ Dripperin lajittelunopeus: 1100kpl / min


● Haulikone & lyönti kone

◎ Tämän tippuvesiputkikoneen kaksivaiheinen poiskytkentäinen kone otti käyttöön servoohjauksen ja purkumisnopeus voidaan säätää synkronoidusti tuotannon vaatimusten mukaan vakaan ja luotettavan vetovoiman ja alhaisen melun avulla.

Punching machine

Tämä tippuvesiputkukone on varustettu online-blind-reiän tunnistusjärjestelmällä, kun järjestelmä havaitsee läpäisemättömän putken, se katkaisee putken automaattisesti ja siirtyy taas käämitystilan yli ja ilmoittaa jätteen putkisäännökset ajallaan.


● Automaattinen käämityslaite

◎ Automaattinen käämityskone ohjaa servomoottoria ja ohjaa SIEMENS PLC -järjestelmä.

◎ Servo-siirtymisen ja jännitteensyöttöjärjestelmän käyttö tässä tasainen tippua kasteluletkuviivaa varten voi varmistaa käämityksen nopeuden ja linjan nopeuden korkean synkronoinnin edellytyksen, jolloin käämit kiertyvät tasaisesti ja siististi.

◎ Tuotannossa rullaaja voi leikata putkia ja vaihtaa rullia automaattisesti asettamispituuden mukaan. Ja myös kunkin kelan pituusmerkki.


KAIDE tippukastelulaite (pyöreä ja tasainen) .pdf


Tutkimus