PE-AL-PE -kaasuputken suulakepuristuslinja
PE-AL-PE -kaasuputken suulakepuristuslinja
Tuotetiedot

Kaide Machinery on yksi tunnetuimmista pe-al-pe-kaasuputkipuristuslinjojen valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukkukauppaan pe-al-pe-kaasuputkien puristuslinja kilpailukykyiseen hintaan tehdastamme.


PE-AL-PE kaasuputkien tuotantolinja

TEHOKAS Puristimen

Tämä PE-AL-PE -putkilinjan tehokas ekstruuderi on erityisesti KAIDE-yrityksen suunnitellut itsenäisesti

○ Sisäinen PE-kerrosestruder,

Sisä liimakerroksella Extuer,

Outer PE Layer Puristimen,

Outer liimakerros Puristimen


Ultraääni hitsauskone

Alumiiniputki on suljettu ultraäänihitsauksella, joka ottaa käyttöön hyvin tunnetun brändin hitsaajan, jolla on tasaiset ja vahvat hitsausaumat.


Alumiini putki muottien

Tekniikka on kehitetty edelleen perustuu alkuperäiseen tuotantoon koneteknologia.

The Aluminium putki muottien ja koekstruusiolla suulakkeen muotit on optimoitu ja valmistanut tuodaan korkea tarkka CNC, jotka ovat kasvaneet voimakkaasti muodostavan putken tarkkuuden ja tuotannon nopeus.

PLC ohjausjärjestelmä

PE-AL-PE -putkipuristuslinja hyväksyy alkuperäisen Siemensin uuden sukupolven PLC-ohjausjärjestelmän, jossa on täysvärinäyttö, joka takaa nopean synkronisen hallinnan ja koko tuotantolinjan luotettavan toiminnan.


Valmistettu PE-AL-PE kaasuputki

PE AL PE kaasuputkia on tuote, joka määrätään hyvin nopeasti ja hyvin lyhyessä ajassa. Se on aineisto, johon osallistuu enemmän kaasujärjestelmien rakentamista.

  Syyt ovat:

    Kaasun jakeluyhtiöiden hyväksyntä

   Materiaalina PE-AL-PE-putket ovat paljon edullisempia kuin kupari, ja se on lähes sama kustannus galvanoitujen teräsputkien osalta;

   Paljon helpompi asentaa, koko järjestelmä kestää 1-2 tuntia loppuun, ei tarvitse raskaita työkaluja, asennus työntekijät voivat oppia nopeasti ja säästää energiaa;


  Joustavuus   Putkesta on etuna NO-liitoksissa, joita tarvitaan jokaisessa suuntaa koskevassa muutoksessa, vältä kaasun vuotamista ja säästä kustannuksia.

  Vähimmäiskestoikä on 50 vuotta.


PE-AL-PE kaasuputken kone (marketone@kai-de.com) .pdf
Tutkimus