Päällystetty PEX Al PEX Pipe Machine
Päällystetty PEX Al PEX Pipe Machine
Tuotetiedot

Kaide Machinery on yksi tunnetuista päällekkäin pex al pex putkien koneiden valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti arvoinen yksi. Tervetuloa tukku Pex al pex putki linjat, al pex putki laitteet, alumiini pex putki kone, alumium pexb putki ekstruuderin kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.

Tätä PEX-AL-PEX -putkilinjaa käytetään tuottamaan 5 kerrosta komposiitti-alumiini-muoviputki, PEX-materiaalit + liima-aineet + alumiinimateriaali + liima-aineet + PEX-materiaalit. Tällaista pex-al-pex-putkea käytetään pääasiassa kuuman veden kuljetukseen, aurinkoenergiajärjestelmään, lattialämmitysjärjestelmään.


Line-malli

Ekstruuderin malli

L / D

Tuotannon laajuus

tuotanto
Nopeus

Nimellinen teho

SJ-45

SJ-45/45/30

30/25/25: 1

Ф16-32mm

12m / min

93KW

SJ-65

SJ-65/65/30

33/33/25: 1

Ф16-63mm

12m / min

154kW● Tehokas ekstruuderi

◎ Tämä erittäin tehokas ekstruuderin tämän Al-muovi komposiitti putki on erityisesti itsenäisesti suunnitellut KAIDE yritys.

◎ koostuu:

Inner PEX Layer Extruder, Inner Glue Layer Extruer, Ulkoinen PEX Layer Extruder, Ulompi Liima Layer Extruder.


● Ultronaali päällekkäinen hitsaaja

◎ Alumiiniputki muodostuu ultraäänellä päällekkäisestä hitsauksesta. Se käyttää korkealaatuista ja tunnettua brändi-hitsaajaa, jossa on tasainen hitsauspää ja hyvä laatu.

      

● Alumiiniputkien muodostamat muotit

◎ Teknologiaa on kehitetty edelleen alkuperäisen tuotantotekniikan pohjalta.

◎ Alumiiniputkien muodostamat muotit ja koekstruusiosuotimen muotit on optimoitu ja valmistettu maahantuotujen tarkkojen CNC-koneiden avulla, jotka ovat suurentaneet huomattavasti putkenmuodostuksen tarkkuutta ja tuotantonopeutta.


● PLC-ohjausjärjestelmä

Viiden kerroksen alumiininen muoviputki käyttää alkuperäistä Siemensin uuden sukupolven PLC-valvontajärjestelmää, jossa on täysvärinäyttö, joka takaa nopean synkronisen hallinnan ja koko tuotantolinjan luotettavan toiminnan.

Alumminum Plastics putki kone.pdf
Tutkimus