PERT Al PERT -putkikone
PERT Al PERT -putkikone
Tuotetiedot

Kaide Machinery on yksi tunnetuista päällekkäisistä pert al pert putki koneen valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti arvoinen yksi. Tervetuloa tukku-pert al pert putki linjat, ppr al pert putki kone, alumium pert putki kone, alu pert putki tuotantolinjoja, pe al pe putki kone kilpailukykyiseen hintaan meidän tehdas.

Tämä PERT AL PERT -putkilinja tuottaa 5 kerrosta komposiitti-alumiiniputki, PERT-materiaalit + Liima-aineet + Alumiinimateriaali + Liima-aineet + PERT-materiaalit. Tällaista PERT AL PERT -putkea käytetään pääasiassa Lattialämmitysjärjestelmään, kuuman veden kuljetukseen jne.


Line-malli

Ekstruuderin malli

L / D

Tuotannon laajuus

tuotanto
Nopeus

Nimellinen teho

SJ-45

SJ-45/45/30

30/25/25: 1

Ф16-32mm

12m / min

93KW

SJ-65

SJ-65/65/30

33/33/25: 1

Ф16-63mm

12m / min

154kW


● Tehokas ekstruuderi

◎ Tämä erittäin tehokas ekstruuderin tämän Al-muovi komposiitti putki on erityisesti itsenäisesti suunnitellut KAIDE yritys.

◎ koostuu:

Sisäinen PERT-kerroksen ekstruuderi, sisäinen liimakerroslevy, ulompi PERT-kerroksen ekstruuderi, ulomman liimakerroksen ekstruuderin.


● Ultronaali päällekkäinen hitsaaja

◎ Alumiiniputki muodostuu ultraäänellä päällekkäisestä hitsauksesta. Se käyttää korkealaatuista ja tunnettua brändi-hitsaajaa, jossa on tasainen hitsauspää ja hyvä laatu.

      

● Alumiiniputkien muodostamat muotit

◎ Teknologiaa on kehitetty edelleen alkuperäisen tuotantotekniikan pohjalta.

◎ Alumiiniputkien muodostamat muotit ja koekstruusiosuodattimen muotit on optimoitu ja valmistettu tuodulla korkean tarkan CNC-koneen avulla, jotka ovat suurentaneet huomattavasti putkenmuodostuksen tarkkuutta ja tuotantonopeutta.


● PLC-ohjausjärjestelmä

Viiden kerroksen alumiininen muoviputki käyttää alkuperäistä Siemensin uuden sukupolven PLC-valvontajärjestelmää, jossa on täysvärinäyttö, joka takaa nopean synkronisen hallinnan ja koko tuotantolinjan luotettavan toiminnan.

Alumminum Plastics putki kone.pdf


Tutkimus