Alumiininen muovi PPR-AL-PPR putkilinja
Alumiininen muovi PPR-AL-PPR putkilinja
Tuotetiedot

Ultraäänikytkentähitsaus AL-Plastic Composite Pipe Line


Al-Plastics Overlapped Welding machine mukaan lukien alarivit: PEX-AL-PEX -putkilinja, PERT-AL-PERT -putkilinja, PPR-AL-PPR-putkilinja, PE-AL-PE -putkilinja.

铝塑管.jpgLine-malli

Ekstruuderin malli

L / D

Tuotannon laajuus

Tuotannon nopeus

Nimellisteho

L × P × H

KDPAP-45

SJ-45/45/30

30/25/25: 1

Ф 16-32mm

12m / min

93KW

27 × 3,5 × 2,5

KDPAP-65

SJ-65/65/30

33/33/25: 1

Ф 16-63mm

12m / min

154kW

39 × 4,7 × 2,8
● Tehokas ekstruuderi

Tämä erittäin tehokas ekstruuderin tämän Al-muovi komposiitti putki on erityisesti itsenäisesti suunnitellut KAIDE yritys.

◎ koostuu:

Sisäinen muovikerroksen ekstruuderi, sisäinen liimakerros-ulostyökalu, ulompi muovinen kerrosestruder, ulompi liimakerros-ekstruuderi


Ultraäänipintainen hitsaaja


Alumiiniputki on muodostettu ultraäänellä päällekkäisestä hitsauksesta. Se käyttää korkealaatuista ja tunnettua brändi-hitsaajaa, jossa on tasainen hitsauspää ja hyvä laatu.    


  Alumiiniputkien muodostamat muotit

◎ Teknologiaa on kehitetty edelleen alkuperäisen tuotantotekniikan pohjalta.

Alumiiniputkien muodostamat muotit ja koekstruusiosuotimen muotit on optimoitu ja valmistettu maahantuotujen tarkan CNC-koneen avulla, jotka ovat suurentaneet huomattavasti putkenmuodostuksen tarkkuutta ja tuotantonopeutta.


PLC-ohjausjärjestelmä

Viiden kerroksen alumiininen muoviputki käyttää alkuperäistä Siemensin uuden sukupolven PLC-ohjausjärjestelmää, jossa on täysvärinäyttö, joka takaa nopean synkronisen hallinnan ja koko tuotantolinjan luotettavan toiminnan.


Alumminum Plastics putki kone.pdf
Kaide Machinery on yksi tunnetuista alumiinisista muovista ppr-al-ppr putkien tuotantolinjan valmistajista Kiinassa, ja olet varmasti kannattaa ottaa yksi. Tervetuloa tukku alumiininen muovi ppr-al-ppr putki tuotantolinja kilpailukykyiseen hintaan meidän tehtaalta.
Tutkimus