Meistä

Kaide Plastics Machinery Co., Ltd: llä on yli 20 vuoden kokemus muoviputkipuristustekniikasta, erityisesti nopean putken tuotantolinjaan ja komposiittiputkien tuotantolinjaan.


"Tehokas ja alhainen energiankulutus" -tavoitteet ovat alkaneet vuodesta 2001 alkaen. KAIDE-yhtiön tutkimus- ja tuotekehitysryhmä on keskittynyt korkean nopeuden muoviputkien tuotantolinjan tutkimuksiin, jotka liittyivät Pekingin kemian yliopiston Prefessor Wu: n kanssa. Korkean nopeuden PPR putkien tuotantolinja vuonna 2003, se on virstanpylväs KAIDE: n historiassa, ja myös tuonut valtava vaikutus Kiinan muoviteollisuuden aloilla.

Tämän kehityksen seurauksena lanseerattiin peräkkäin Beijing Chemical Universityn tekninen tuki, nopea PEX-b-putkikone, nopea PE-RT-putki, nopea lasikuitu PPR-putkikone, nopea tippuvesiputkukone. Sillä välin KAIDE on suurin valmistava tehdas, joka on tutkinut Composite Oxigen Barrier EVOH-putken ekstruusiotekniikkaa Kiinassa, ja sillä on nyt kypsät tekniikat monimutkaisten raaka-aineiden puristamiseen. Tämän prosessin aikana KAIDE on saanut runsaasti kansallisia keksinnöllisiä patentteja.

Ja myönnettiin Advanced Enterprise, National Outerstanding Engerprises, teknologiaosuudet palkinnot, High Technology Enterprises, Creditable Enterprises jne.

KAIDE on myös omistanut monikerroksisen komposiittipuristustekniikan tutkimisen, kuten 3-kertainen Glassfiber PPR-putkikoneen, 3 tai 5 kerrosta PE-XB / EVOH-putkikoneen, 3 tai 5 kerroksen PE-RT -putkikoneen, 5-kerroksisen alumiiniputkikoneen ( Pex-al-pex -putki, pe-al-pe-putki, pert-al-pert putkijohto, ppr-al-ppr putkikone), on jo tullut johtava komposiittiputkien valmistuskoneet Kiinassa.


Nyt Cade n putkilinjaa sarja sisältää:

Lattialämmitysputken Machi ne ( PEX-B putki kone PE-RT putki Machine / PEX-al-PEX Line) ;

● vesijohto Machine ( Glassfiber PPR Pipe Line , PB Pipe Line , EVOH Pipe Line , jne);

● Kastelu Pipe kone ( Flat kastelujärjestelmä Pipe kone , pyöreä kastelujärjestelmä Pipe kone );

  Microduct HDPE silikoniydin Pipe kone Telecom Valokuitu;

suurihalkaisijaiset HDPE putki tuotantolinja

LDPE vedenpuhdistamot putki tuotantolinja

● Lääketieteellinen putkenvalmistuskone

Koneita on viety useaan maahan, jotka ovat saavuttaneet suuren maineen: Venäjä, Yhdysvallat, Korea, Algeria, Egypti, Iran, Japani, Kirgisia, Kypros, Marokko, Ukraina, Meksiko, Viro, Saudi arabia, Uzbekistan jne. Asiakkailta.

 

KAIDE: n ammatillinen T & K-tiimi keskittyy jatkuvasti optimoimaan teknologiaa pitääkseen johtavan aseman. Koko koneen valmistusprosessi on korkealaatuisen ohjauksen alaisena. Raaka-aineen hankinnasta komponenttien valmistukseen, sitten testaamaan linjan kulku, jokaisella pisteellä meillä on tiukka laatuvaatimus varmistaa, että asiakkaalle toimitetaan korkealaatuinen tuote; Teemme yhteistyötä tunnettujen yritysten kanssa joissakin sähkölaitteissa, kuten ABB, Siemens, Schneider, Autonics, SMC, Delta, ORMON, Eurotherm, PAKER jne.